--> personal coaching

--> Baan kwijt? Kans op werk als bestemming.

Outplacement wordt vaak aangeboden in geval van: een onoplosbaar arbeidsconflict, reorganisatie of bij het vastlopen van je carrière. Dreigt er ontslag en biedt jouw werkgever een outplacementtraject aan? Bij MMG ben je aan het goede adres voor het zoeken naar een nieuwe baan.

De begeleiding bestaat uit het samenstellen van een persoonsprofiel, een functieprofiel en een actieplan. Daarbij werken we volgens het EVA-principe (exporeren, verdiepen, actie), waardoor het proces zich versterkt, de cliënt zich steeds meer met de essentie van zijn profielen kan verbinden en de gewenste baan dichterbij komt: de wet van de aantrekkingskracht.

We passen een drietal methoden toe:
Creatieve middelen
visualisaties, schrijfopdrachten en tekenopdrachten om informatie (die ‘voorbij het denken’ in ieder al ligt opgeslagen) tot onze beschikking te krijgen.
Zijnsgeoriënteerd werk
oefeningen om te ontdekken wie men in essentie is en wat men werkelijk wil.
Opstellingen
aan de hand van spelend thema en jouw ‘opstelling’ worden patronen en dynamiek zichtbaar van het systeem (bijv. het gezin, het team, de organisatie). Je krijgt inzichtelijk waarom bepaalde door jou ‘gewilde’ functies/bewegingen (ondanks aanwezige competenties) maar niet tot een succes leiden en om het pad naar het gewenste te effenen.

Marlies begeleidt ook individuele en collectieve outplacementtrajecten. In die laatste richting werkt ze samen in de maatschap 4B4, dat onder meer assessments, heartmath en desgewenst ook therapievormen kan inzetten.

--> Meer weten? Lees dan hier enkele testimonials en neem contact op.

--> coaching in het werk
--> expeditie coaching
--> outplacement
--> trainingsacteur
--> opstellingen
--> info Marlies Maas Geesteranus
--> contact & links